Extended connectivity in directed graphs - Zupan, Jure (Acta chimica slovenica, 2010)
Predstavljen je učinkovit algoritem za določanje razširjene stičnosti v usmerjenih grafih. Algoritem je splošen in omogoča določitev števila vseh poti od poljubnega vozla Vi v usmerjenem grafu do vseh končnih vozlov (listov), ki so dosegljivi iz omenjenega vozla Vi.
Keywords: algoritmi; kemijska struktura; modeliranje; predstavitveni grafi