Rank 4 toroidal hypertopes - Ens, Eric (Ars mathematica contemporanea, 2018)
Klasificiramo regularne torusne hipertope ranga 4. Njihove grupe avtomorfizmov so kvocienti ireducibilnih Coxeterjevih grup evklidskega tipa s 4 generatorji. Dokažemo tudi, da ni nobenih torusnih kiralnih hipertopov ranga 4.
Keywords: abstraktni politopi; hiperzemljevidi; kiralnost; regularnost; tanke geometrije; torusen