Modeliranje informacijskih sistemov z upoštevanjem elementov dinamike realnega pojava (Informatica (Ljubljana), 1987)
Članek opisuje predlog pristopa k snovanju računalniško podprtih informacijskih sistemov, ki naj bi rešil probleme konsistentnosti sistemov, ki nastopajo zaradi tega, ker obstoječi pristopi običajno ločijo projektiranje baze podatkov od projektiranja programov, ki te podatke uporabljajo.
Keywords: baze podatkov; business systems; computer application; computer program; computer science; data base; data model; informacijski sistemi; information systems; model podatkov; modeli; models; podpora; poslovni sistemi; projects; projekti; računalniški programi; računalništvo; support; uporaba računalnikov