Lesni prah v industriji - Gornik Bučar, Dominika (Les (Ljubljana), 2003)
Podana je defenicija prahu, njegovo nastajanje v proizvodnji in njegovi vplivi na zdravje. Omenjene so tudi tehnične težave, ki jih povzroča.
Keywords: delovno okolje; lesni prah