Črnočeli srakoper Lanius minor - Šere, Dare (Acrocephalus, 1997)
Two males on 26th June 1997 at Čadrže near Novo mesto
Keywords: Čadrže; črnočeli srakoper; Lesser Grey Shrike; opazovanje; ornithology; ornitologija; Slovenia