Letopis ljubljanske nadškofije (Letopis ljubljanske nadškofije, 1842)
Od 1793-1800: Catalogus cleri archidioecesis Labacensis\nOd 1825-1852: Catalogus cleri dioecesis Labacensis ineunte anno ...\nOd 1853-1888: Catalogus cleri tum saecularis tum regularis dioecesis Labacensis ...\nOd 1889-1918: Catalogus cleri et beneficiorum ecclesiasticorum dioecesis Labacensis ...\nOd 1919: Šematizem Ljubljanske škofije za leto ...\nOd 1924-1966: Letopis ljubljanske škofije za leto ...
Keywords: Ecclesia catholica; Nadškofija; Ljubljana; Šematizmi