B'lgarski mestni i selišni imena ot balkanski zaemki - Selimski, Ljudvig (Linguistica (Ljubljana), 2015)
V članku se analizira etimologija petih toponimov oz. naselbinskih imen, komentirajo se napake, nastale pri prejšnjih poskusih njihove razlage: (...)
Keywords: balkanismes; balkanizmi; Bolgarija; bolgarščina; bulgare; Bulgaria; Bulgarie; etimologija; étymologie; etymology; hydronymes; naselbinska imena; toponymes; vodna imena; zemljepisna imena