A spectral approach to graphical representation of data - Bokal, Drago (Informatica (Ljubljana), 2004)
Članek opisuje spektralno metodo za vizualizacijo podatkov.
Keywords: teorija grafov; algoritmi; vizualizacija; prikaz podatkov; spektralne metode