K viziji načrtovanega multikulturnega središča na Metelkovi - Smerdel, Inja (Glasnik Slovenskega etnološkega društva, 1997)
V intervjuju avtorica predstavlja Slovenski etnografski muzej, preselitev v novo stavbo in stalno postavitev zbirk.
Keywords: etnografski muzeji; etnologija; intervjuji; Slovenija