BRKO KUHA ZA VAS DOL S KILOGRAMI! PONEDELJEK Zajtik — 180kal.r 1 skodelica mleka ali sko-delica bele kave brez sladkorja, 1 kos črnega kruha (30 gr), 1 poroaranča. Kosilo — 560 kal., 150 gr kuhane ribe z li-moninim sokom, 1 skodelica graha (svežega ali iz konzerve), pripravljena na maslu, 30 gr kru-ha, 2 rezini ananasa. Veterja — 350kal.r 1 kos mesa z žaia, me-šana solata z limoninim sokom in brez soli, 1 jabolko. Skupno 1.100 kal. TOREK Zajtrk — 180 kal., 1 skodelica jogurta ali kozarec mleka, kos črnega kruha (30 gr), 5 gr masla. Kosilo — 520 kal., zelenjavna enolončnica, 2 jajci, kos kruha, eno pečeno jabolko (v pe-čici) brez sladkorja. Večerja — 350 kal., 120 gr jetrc s čebulo, 150 gi kuhane zelenjave, 1 kozarec mleka. SREDA Zajtrk — 140 kal., en kozarec mleka, en kos prepečenca. KosUo — 560 kal., 150 gr bifteka, 150 gr ku-hane boranije, en kos kuhane šunke, 30 gr kru-ha, sadna solata iz svežega sadja brez sladkor-ja. Večerja — 350 kal., 120 gr piščanca, pečene-ga na ražnju brez kože, 2 paradižnika, sok ene pomaranče in limone brez sladkorja, en kos kruha. CETRTEK Zajtrk — 190 kal., eno skodelico bele kave, eno mehko kuhano jajce, kos kruha (30 gr). Kosilo — 450 kal., 200 gr morske ribe, peče-ne, 100 gr pečenega krompirja, 200 gr naribane-ga korenja, 30 gr kruha, sveže sadje 150 gr (pol grenivke). Vecerja — 420 kal., ena skodelica juhe, brez maščobe, pust sir (80 gr), 250 gr mešane solate, kos kruha (30 gr). PETEK Zajtrk — 200 kal., ena skodelica bele kave brez sladkorja, kos prepečenca, eno jabolko. Kosilo — 520 kal., 100 gr graha, ali 100 gr kuhane govedine, kos kruha, sok ene pomaran-če brez sladkorja, grenka kava. Večerja — 490 kal., 2 trdo kuhani jajci, 200 gr kuhane špinače z dodatkom olja in limo-ne, 30 gr kruha, ena banana. SOBOTA Zajtrk — 140 kal., skodelica mleka ali bele kave brez sladkorja, kos prepečenca. Kosilo — 500 kal., 200 gr kuhanega osliča, 100 gr kuhanega krompirja, sadna solata brez sladkorja. Vecerja — 420 kal., skodelica močne juhe, malo kuhanega piščanca, 30 gr kruha, 100 gr ze-lene solate, eno jabolko. NEDELJA Zajtrk — 190 kal., ena skodelica bele kave, eno mehko kuhano jajce, 30 gr kruha. Kosilo — 580 kal., ribja solata z oljem in li-moninim sokom, 200 gr sveže zelenjave, en pe-čen krompir, 30 gr kruha, 100 gr jagod ali eno malo jabolko. Večetja — 520 kal., zelenjavna enolončnica z rižem brez maščobe, malo šunke, paradižni-kova solata, ena mandarina ali malo jabolko.