Metka Lukančič - športnica leta v Trbovljah - Lenarčič, Tine (Planinski vestnik, 1997)
Poročilo o priznanjih najboljšim športnikom v Trbovljah za leto 1996.
Keywords: Lukančič, Metka; sport; šport; priznanja; Trbovlje; alpinizem; mountaineering