Nomenklaturna revizija acidofilnih bukovih in gradnovih gozdov zahodnega območja ilirske florne province - Marinček, Lojze (Hladnikia (Ljubljana), 1995)
Po kodeksu fitocenološke nomenklature smo naredili korekcijo imen naslednjih rastlinskih združb: Castaneo-Fagetum sylvaticae, Luzulo albidae-Fagetum, Blechno-Fagetum, Leucobryo-Quercetum petraeae in Calluno-Quercetum petraeae.
Keywords: botanika; Rhododendron-Park Bremen; vegetacija; gozdovi; terminologija; terminology