Metodologija ARIS - Sobočan, Boris (Uporabna informatika (Ljubljana), 1997)
Prispevek obravnava osnovne značilnosti metodologije ARIS. Pri tem poudarja odločilni pomen strateškega pristopa prenovi poslovnih procesov in prednosti, ki jih nudi konsistentna integracija različnih metod modeliranja.
Keywords: centralni računalniki; komunikacijska tehnolgija; metodologija ARIS; poslovni procesi