Šolska knjižnica v času "pouka na daljavo" - Stoviček, Jerneja (Šolska knjižnica, 2021)
Tudi za našo šolsko knjižnico je bil čas dela na daljavo poseben. V prispevku bom opisala delo na daljavo v prvem in drugem valu epidemije. Šolska knjižnica je pomemben del šole in pouka, ki podpira in bogati osnovne dejavnosti. V prvem valu epidemije sem v knjižnici nadoknadila ter opravila interne in strokovne naloge, v drugem valu pa sem nudila podporo učencem in strokovnim delavcem.
Keywords: IKT; motivacija; pouk na daljavo; spletne učilnice; šolske knjižnice