K članku A. Sovreta "Pripombe k R. Brataniča novim najdbam iz Ptuja" - Bratanič, Rudolf (Arheološki vestnik, 1956)
Odgovor Antonu Sovretu na članek, ki je bil objavljen v časopisu Arheološki vestnik VI/1, 1955, str. 26-32
Keywords: antika; antiquity; epigrafika; epigraphy; Greek inscriptions; grški napisi; Poetovio; Ptuj