"Tainstvennyj znak" u Dostoevskogo - Kovács, Árpád (Slavistična revija, 2005)
Pojav, o katerem bomo govorili, je bistven tako z vidika poetike Dostojevskega, kot tudi z vidika njegove personologije. Poleg tega je ta pojav zaznamovan tako na ravni romanesknih tekstov, kot tudi na ravni metajezika avtorjeve diskurzivne prakse.
Keywords: Dostoevskij, Fedor Mihajlovič, 1821-1881; literarna teorija; literarne študije; literary theory; ruska književnost; ruski pisatelji; Russian literature; subjekt