Kako z obštudijskimi dejavnostmi do boljših kariernih priložnosti? - Japelj, Nuša (Farmacevtski vestnik, 2020)
Na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani ima lahko vsak študent zelo aktivno in zanimivo obštudijsko življenje kot udeleženec ali organizator raznovrstnih dogodkov. Študenti delujemo v različnih študentskih organizacijah, preko katerih organiziramo lokalne in mednarodne dogodke, kot so mednarodni poletni tabor, strokovni večeri, tekmovanje svetovanje pacientom, izdajanje glasila Spatula in farmacevtske zabave. Med njimi bi posebej izpostavili organizacijo velikih mednarodnih kongresov, ki so postavili študente naše fakultete na zemljevid Evrope in tudi sveta. Preko naših organizacij študenti razvijamo mehke veščine, pridobivamo dodatno znanje in izkušnje ter tvorimo nova poznanstva in dolgoletna prijateljstva.
Keywords: Farmacija; Študenti