Neformalno izobraževanje v Kostanjevici na Krki - Goričar, Natalija (AS. Andragoška spoznanja, 2000)
A. predstavlja bogato možnost neformalnega izobraževanja, ki jih ponujajo v Kostanjevici na Krki. Med njimi poudarja zlasti delovanje različnih društev, knjižniceo, galerije, slikarske kolonije....Kot posebnost manjšega kraja a. poudarja tudi možnost za neformalno izobraževanje v gostinskih lokalih. Ugotavlja, da je napomembnejša vsebina teh pogovorov politika, ki ni nepomembna za aktivno državljanstvo
Keywords: izobraževanje odraslih; neformalno izobraževanje; Kostanjevica na Krki