Razlogi za obnovo postopka v individualnih delovnih sporih - Pogorelčnik Vogrinc, Neža (Delavci in delodajalci, 2016)
Obnova postopka je izredno pravno sredstvo, ki omogoča razveljavitev pravnomočne sodne odločbe, obnovo že končanega sodnega postopka, in izdajo nove sodne odločbe. Zaradi takšne možnosti poseganja v ustavno varovano pravnomočnost pa so razlogi, ki to omogočajo, omejeni in v Zakonu o pravdnem postopku taksativno našteti. Prispevek obravnava te obnovitvene razloge in njihovo uporabo v individualnih delovnih sporih.
Keywords: delovni spor; revizija; sodne odločbe; sodni postopek