Profesor Milton Jenkins z Univerze v Baltimoru imenovan za učitelja leta - Z., J. (Uporabna informatika (Ljubljana), 1996)
Prof. Milan Jenkins že od srede osemdesetih let dalje vsako leto za nekaj tednov prihaja v Slovenijo. Redno se udeleži junijske konference o računalniškem izmenjavanju podatkov in elektronskem trgovanju na Bledu, pogosto izvede predavanje za širši krog poslušalcev, ikvarja pa se tudi z izobraževanjem in svetovanjem v naših organizacijah. Študenti na podiplomski stopnji na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju in na Ekonomski fakultetiv Ljubljani ga poznajo kot izvajalca predmeta o raziskovanju informacijskih sistemov.
Keywords: informacijski sistemi; profesor Milton Jenkins; učitelj leta; Univerza v Baltimoru