Identification of PEO - M(SO3Cl)x (M = Li, LiAl, Ca) polymer electrolytes - Kovač, Minka (Informacije MIDEM, 1998)
V prispevku poročamo o pripravi in karakterizaciji trdnih polimernih elektrolitov (PEO)spodajnM(SOspodaj3Cl)spodajX (M = Li, LiAl, Ca, X = 1,2 in 4). Študirali smo, kakšen je vpliv kristaliničnosti in temperature na spremembo specifične ionske prevodnosti polimernih filmov. V delu poročamo
Keywords: elektrokemija; elektroliti; karakterizacija; polimeri