To se vam ne bo zgodilo - Ekselenski, Bojan (knjige, 2025)
Zbirka To se vam ne bo zgodilo prinaša pisan nabor različnih zgodb. Nekatere so daljše, druge pa grižljajčki v nekaj vrsticah. Bojan Ekselenski je gost zbirk, kot so Besan, Regia Fantastica (Srbija), Refesticona (Črna gora) in zbirka Festivala fantazijske književnosti Pazin (Hrvaška). Nekaj njegovih zgodb je tudi na angleškem, nemškem, romunskem in filipinskem govornem področju.
Keywords: zvočne knjige