Neverjetna verjetnost - Felda, Darjo (Obzornik za matematiko in fiziko, 2013)
V prispevku pokažemo na napake pri vpeljevanju verjetnosti v učbenikih za matematiko za deveti razred osnovne šole.
Keywords: matematika; mathematics; poučevanje verjetnosti; dogodki; izidi