Analiza člankov in bibliografskih navedb v reviji Knjižnica za obdobje 1990-1996 - Likar, Tatjana (Knjižnica, 1997)
V analizo so zajeti prispevki, ki so bili v reviji Knjižnica objavljeni v letih 1990-1996 v poglavju Članki. Analizirano je število člankov, število avtorjev, citati ter oprema člankov s tabelami, grafikoni ali slikami. Dodatno je v analizi tudi ugotovljeno, kolikokrat so avtorji v navedenem obdobju pri pisanju člankov med bibliografske navedbe vključili tudi članke, objavljene v reviji Knjižnica.
Keywords: Knjižnica; library; Bibliometrija; Analize; Citati; Članki; Bibliotekarstvo; library science; Periodika; Slovenia; Slovenija; 1990-1996; 1990/1996