Les v mestnem oblikovanju - Zupančič-Strojan, Tadeja (Les (Ljubljana), 1999)
V mestnem prostoru je les pomembna oblikovalska materija, ki ponuja številne možnosti uporabe v najrazlienejših kombinacijah umestitve, uporabe, oblike in pomena. Razlaga zgodbo o načinu življenja ljudi v določenem mestnem prostoru.
Keywords: les; mestno okolje; urbanism; urbanizem; oblikovanje