Skladnost "Zbornika gozdarstva in lesarstva" s standardi ISO za informatiko in dokumentalistiko - Božič, Maja (Zbornik gozdarstva in lesarstva, 2008)
Prispevek predstavlja ISO standarde s področja informatike in dokumentacije ter ugotavlja njihovo uporabo v edini slovenski znanstveni reviji s področja gozdarstva, Zborniku gozdarstva in lesarstva, ISSN 0351-3114.
Keywords: International Organization for Standardization; ISO; mednarodni standardi; serijske publikacije; Zbornik gozdarstva in lesarstva