Priljubljena lesenjača nad revirji - Lenarčič, Tine (Planinski vestnik, 1996)
Kronologija dogodkov, povezanih z izgradnjo in delovanjem planinske koče na Mrzlici.
Keywords: planinstvo; planinske koče; Mrzlica; 50 let