Republiško srčanje mladih raziskovalcev - geografov - Špes, Metka (Geografski obzornik, 1985)
Predstavljeno je republiško srečanje mladih raziskovalcev. Predloženo je bilo 12. raziskav. Sledi kratka vsebinska predstavitev.
Keywords: geografija; poročilo; raziskovalne naloge; srednješolci