Slovenski knjižni ilustratorji - Pregl Kobe, Tatjana (Otrok in knjiga, 2024)
V reviji Otrok in knjiga v nadaljevanjih predstavljamo sodobne slovenske likovne umetnike, ki s svojimi ilustracijami pomembno sooblikujejo knjige za otroke in mladino. V tem prispevku namenjamo pozornost ilustratorskim opusom Ivana Seljaka-Čopiča, Petra Škerla, Maje Kastelic.
Keywords: biografije; Kastelic, Maja; knjižne ilustracije; Seljak, Ivan; slovenski ilustratorji; slovenski likovni umetniki; Škerl, Peter