A checklist of Turkish neuropteran species (Insecta: Neuroptera) with remarks on provincial distribution in Turkey - Ari, Ismail (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2014)
Seznam turških vrst mrežekrilcev je podan z opombami o razširjenosti po pokrajinah v Turčiji. Seznam je pripravljen na osnovi podatkov v ustreznih člankih. Red Neuroptera je v Turčiji zastopan z 203 vrstami in 4 podvrstami.
Keywords: checklist; mrežekrilci; Neuroptera; seznam vrst; Turčija; Turkey