Možnosti slovenskih spletnih časopisov - Šalamon, Brane (Uporabna informatika (Ljubljana), 2000)
V slovenskem delu svetovnega spleta imamo šest časopisov, med katerimi so tri spletne izdaje sicer tiskanih medijev. Pri vseh spletnih časopisih še vedno niso izkoriščene vse možnosti, ki jih ponuja svetovni splet. Potrebe in zahteve našega vključevanja v mednarodne integracije pa medijem ponujajo, da uporabnikom svetovnega spleta ponudijo tudi časopis v tujem jeziku, česar še nismo izkoristili.
Keywords: internet; slovenski dnevni spletni časopisi; spletni časopisi