Bemerkenswerte Alticinenfunde aus Slowenien (Coleoptera: Alticinae) - Doeberl, Manfred (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2000)
V prispevku je navedenih 22 novih vrst bolhačev (Alticinae) za favno Slovenije in štiri vrste, ki jih v Sloveniji nismo našli že več kot 50 let.
Keywords: favna; hrošči; zoologija; zoology