Pravni prikaz prestopa športnika v nogometu - Pejovnik, Janez (Podjetje in delo, 2019)
Prispevek obravnava vlogo odvetnika specialista za športno pravo pri prestopu športnika v nogometu. V prvem delu jo predstavi predvsem s stališča prestopa kot celote, v drugem delu pa sledi kratka analiza pogodbe o prestopu in njenih bistvenih določb.
Keywords: FIFA; nogomet; odvetniki; pogodbe športnikov; prestopi; športno pravo