Tiskarska in založniška produkcija v luči obveznega izvoda - pregled za obdobje 1991-2006 - Kisovec Trček, Damijana (Knjižnica, 2008)
Članek predstavlja številčni pregled slovenske tiskarske in založniške produkcije v luči obveznega izvoda za obdobje 1991-2006. Slovenska tiskarska in založniška produkcija monografskih publikacij je predstavljena po inventarnih številkah in po letu izida. Viri za črpanje podatkov so bile inventarne knjige Narodne in univerzitetne knjižnice ter lokalna baza Narodne in univerzitetne knjižnice v modulu za katalogizacijo v sistemu COBISS.
Keywords: obvezni izvod; monografske publikacije; printing; tiskarstvo; založništvo; slovenika