Farmacevtske kognitivne storitve osnovane na pregledu zdravil - Kos, Mitja (Farmacevtski vestnik, 2013)
Pregled zdravil je ovrednotenje pacientovih zdravil z namenom upravljanja s tveganji in optimiziranja izidov zdravljenja z zdravili tako, da se prepoznava, razrešuje in preprečuje težave povezane z zdravili.
Keywords: predpisovanje zdravil; pregled zdravil