Prispevek k poznavanju kislic (rod Rumex) v Sloveniji - Vreš, Branko (Hladnikia (Ljubljana), 1993)
Članek obravnava probleme križanja v rodu Rumex in navaja najdbo novega križanca Rumex x platyphyllos Aresch. za floro Slovenije
Keywords: fitogeografija; flora; vegetacija; Rumex; Slovenia; Slovenija