The automorphism group of the zero-divisor digraph of matrices over an antiring - Dolžan, David (Ars mathematica contemporanea, 2024)
Poiščemo grupo avtomorfizmov usmerjenega grafa deliteljev niča polkolobarja matrik nad antinegativnim komutativnim polkolobarjem s končnim številom deliteljev niča.
Keywords: automorphism group of a graph; graf deliteljev niča; grupa avtomorfizmov grafa; polkolobarji; semirings; zero-divisor graph