Moje sanje - majhno stanovanje? - Černič Mali, Barbara (Urbani izziv, 1993)
Prispevek obravnava spremembe na stanovanjskem trgu v Sloveniji, po sprejetju novega stanovanjskega zakona, predvsem pa posledice na sekundarnem trgu oziroma trgovini s stanovanji, ki niso novogradnja. Predstavljeni so rezultati poizvedovanj, opravljenih na osnovi telefonske ankete in na osnovi podatkov realitetnih pisarn.
Keywords: bivalno okolje; Ljubljana; mesta; stanovanjski trg; stanovanjsko gospodarstvo