Pogled na delo in prispevek prof. dr. Jelke Šmid - Korbar k razvoju slovenske farmacevtsko-tehnološke stroke skozi oči farmacevtske industrije - Vrečer, Franc (Farmacevtski vestnik, 2024)
Profesorica Jelka Šmid - Korbar je pustila v slovenski farmacevtski stroki nedvomno velik pečat in prispevala k razvoju številnih področij znotraj farmacevtske stroke. Njena vizija in dolgoletno predano delo na raziskovalnem, pedagoškem in strokovnem področju je pomembno prispevalo tudi k razvoju slovenske farmacevtske industrije.
Keywords: Farmacevtska industrija; indentifikacija nečistot; kortizol; Šmid-Korbar, Jelka; test ACTH; tetrakozaktid; vsebnik