Projektni menedžment v državni upravi - Snežič, Klavdija (Projektna mreža Slovenije, 2010)
Prispevek obravnava projektni menedžment v neprofitnih organizacijah, ki pa v našem primeru predstavlja državno upravo. Državna uprava se namreč tako kot gospodarske organizacije srečuje z različnimi problemi pri upravljanju projektov. Namen prispevka ni kritiziranje projektnega načina dela v državni upravi, temveč skozi našteto problematiko predlagati možne rešitve obstoječega stanja.
Keywords: Javna uprava; management; projektni management; Projektni menedžment; projektno vodenje; Slovenia; Slovenija; vodenje