Duplinska gos Tadorna tadorna - Kočevar, Boris (Acrocephalus, 1998)
3 on 4th January at Ormoško jezero
Keywords: Common Shelduck; duplinska gos; opazovanje; Ormoško jezero; Ormož; ornithology; ornitologija; Slovenia