Anketa v Knjižnici Šiška (Knjižnica, 1992)
V članku so opisani namen, potek, obdelava in nekateri rezultati ankete, ki smo jo izvedli v knjižnici Šiška februarja 1992. Z anketo smo želeli ugotoviti mnenje uporabnikov o ukinitvi članarine in poslovanju knjižnice
Keywords: marketing; splošnoizobraževalne knjižnice; Ljubljana; ankete; organizacija poslovanja; članstvo; odnosi z javnostjo; uporabniki