A new species of Megachile (Eutricharaea) from western Saudi Arabia related to Megachile walkeri (Hymenoptera: Megachilidae) - Engel, Michael S. (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2008)
Opisana in prikazana je nova vrsta čebele listorezke, Megachile (Eutricharaea)ventrisi sp. n. iz zahodne Savdske Arabije. Vrsta je izjemno podobna vrsti M. walkeri Dalla Torre iz istega področja, vendar se opazno razlikuje v zgradbi ščetin na zadnjih stegnih, zadkove krtačke in klipealne površine.
Keywords: čebele; entomologija; nove vrste; Savdska Arabija