Planiranje zalog z metodo diskretnega determinističnega dinamičnega programiranja - Jelačić, Denis (Les (Ljubljana), 1999)
V članku je prikazana optimizacijska metoda diskretnega determinističnega dinamičnega programiranja, ki jo lahko uporabimo tudi za reševanje zahtevnih proizvodnih problemov. Na primeru hipotetičnega žagarskega obrata je metoda predstavljena za problem upravljanja z zalogami
Keywords: lesna industrija; zaloge; planiranje; dinamično programiranje