Načrt finančnega prestrukturiranja - Plavšak, Nina (Podjetje in delo, 2014)
Načrt finančnega prestrukturiranja mora vključevati opis vseh načrtovanih ukrepov finančnega prestrukturiranja in oceno njihovih učinkov za zagotovitev dolžnikove dolgoročne plačilne sposobnosti.
Keywords: dolgovi; insolventnost; nelikvidnost; podjetja; prestrukturiranje