Domači kraški izrazi z Ljubljanskega barja - Pavlovec, Rajko (Geografski vestnik, 2006)
Članek govori o kraških izrazih, ki jih Jože Likovič omenja v svoji knjigi Svetinje nad Barjem - legende in pripovedke.
Keywords: krasoslovje; terminologija; terminology; strokovna terminologija; strokovni izrazi; Slovenia; Slovenija; Ljubljana Marshes; Ljubljansko barje