Merjenje adhezije tankih plasti - Čekada, Miha (Vakuumist, 2000)
Podan je kratek opis fizikalnih osnov adhezije (oprijemljivosti) tanke plasti na podlago. V drugem delu pa je na kratko opisanih deset metod merjenja adhezije s kratikimi komentarji uporabnosti
Keywords: materiali; preizkušanje; tanke plasti; adhezija