Organizacija prireditve Dnevi narodnih noš v Kamniku - Paladin, Jasna (Glasnik Slovenskega etnološkega društva, 2003)
Članek je povzetek projektne naloge, napisane v okviru predavanj iz kulturnega managementa na Oddelku za etnologijo in kulturno antropologijo na ljubljanski Filozofski fakulteti. V nalogi sva avtorici na primeru turistično-folklorne prireditve Dnevi narodnih noš v Kamniku skušali raziskati, kako poteka organizacija kulturne prireditve ter katera področja organizacije morata poznati etnolog in kulturni antropolog, da lahko s svojim znznjem uspešno in koristno sodelujeta.
Keywords: etnologija; Kamnik; narodne noše; prireditve