Priprava spletne oglaševalske akcije na iskalniku Bing - Vukasovič, Tina (Mednarodno inovativno poslovanje, 2017)
Empirični del članka sloni na induktivni in deduktivni raziskovalni metodi ter kvantitativni analizi, skupaj s podajanjem lastnih opažanj in mnenj. Med glavne ugotovitve raziskave se prištevajo pomembnost priprav na oglaševalsko akcijo, pomembnost upoštevanja dosedanjih spoznanj o učinkovitem pisanju reklamnih besedil in postavitvi prodajnih spletnih strani ter pomembnost analize pridobljenih podatkov. Predstavljena spoznanja v empiričnem delu članka so uporabna za vsakogar, ki želi začeti ali se že ukvarja s spletnim oglaševanjem, še posebej za tiste, ki jih zanima iskalniški marketing in tuji trgi. O iskalniku Bing in oglaševanju na njem v Sloveniji še ni veliko napisanega, zato so tukaj predstavljene ugotovitve primerno izhodišče za bodoče uporabnike. Pričujoča vsebina članka je nadaljevanje prvega dela članka, objavljenega v reviji Mednarodno inovativno poslovanje (Vukasovič in Söke, 2016).
Keywords: affiliate programs; Bing Ads; internet marketing; iskalniški marketing; partnerski programi; search engine marketing; search engines; spletni iskalniki; spletno oglaševanje