Datiranje arheološkega najdišča Maharski prekop na Ljubljanskem barju - Velušček, Anton (Arheološki vestnik, 2013)
This paper critically evaluates the article Houses, pots and food: the potteryfrom Maharski prekop in context, authors Dmitrij Mlekuž, Andreja ŽibratGašparič, Milena Horvat and Mihael Budja, which was published in 2012, in the journal Documenta Praehistorica vol. 39
Keywords: archaeology; arheologija; arheološka najdišča; arheološke najdbe; bronasta doba; datiranje; kolišča; Ljubljana Marshes; Ljubljansko barje; Maharski prekop